KVKK Envanter Excel

Dosyalarımızın detay bilgilerini görebilmek ya da indirebilmek için kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.

Ekleyen Eklenme Tarihi Güncelleme Tarihi Dosya Tipi

EXCEL DEPO Doğrulanmış Kullanıcı Vip Üye

23 Kasım 2019

-

VIP

BEDAVA Dosya İndirme uygulamamız sonlandırılmıştır. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

KVKK Envanter Excel örneği indir

KVKK Envanter Excel isimli yazımız, KVKK'nın önemini vurgulamak ve Kişisel Verileri Koruma Kanunu Excel Şablonu isimli dosyamızın tanıtımını yapmak için yayınlanmıştır.

Kişisel Verileri Koruma Kurulunun 03.09.2019 tarihli ve 2019/265 sayılı Kararı ile; Veri Sorumluları Siciline kayıt yükümlülüğünü yerine getirme süresi, 31.12.2019 tarihine kadar uzatılmıştır. Lakin Aralık sonunda olayın ciddiyeti ile çok şiddetli bir şekilde gündeme gelmesi kaçınılmaz olacaktır.

ExcelDepo.Com isimli sitemizde KVKK Envanter Excel çalışmasına referans olacak dosyamız ile Verbis'e yüklenmesi gereken tüm bilgileri görebileceksiniz. Ayrı ayrı sayfalardan oluşan bilgileri tek tek işaretleyerek, web'ten veri girişi yapmanızı çok kolay hale getireceksiniz.

https://www.kvkk.gov.tr/SharedFolderServer/CMSFiles/a1fca030-7f7e-4e61-bd70-8da57160199b.PDF adresinde yayınlanmış olan bilgi kılavuzundaki tüm işlemler Excel dosyamızda listelenmiştir. 31.12.2019 tarihi gelmeden mutlaka KVKK ile ilgili aksiyonları almanızı önemle hatırlatmak isteriz. KVKK'nın sadece Verbis sistemine veri girmekten ibaret olmadığını, tüm şirket süreçlerinin KVKK ile uyumlu hale getirilmesi gerektiğini bildirmek isteriz. Kişisel veri işleme envanteri örnek dosyamızın dışında, kendi envanterleriniz içinde Excel Desteği vermekteyiz. Soru ve yorumlarınızın olması halinde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Veri Sorumluları Siciline Kayıt Yükümlülüğüne İlişkin Kurulca Belirlenen Tarihler Hakkında 2019/387 Sayılı Kurul Kararı gereğince;
  • Yıllık çalışan sayısı 50'den çok veya yıllık mali bilanço toplamı 25 milyon TL'den çok olan gerçek ve tüzel kişi veri sorumluları, 30.06.2020
  • Yurtdışında yerleşik gerçek ve tüzel kişi veri sorumluları, 30.06.2020
  • Yıllık çalışan sayısı 50'den az ve yıllık mali bilanço toplamı 25 milyon TL'den az olup ana faaliyet konusu özel nitelikli kişisel veri işleme olan gerçek ve tüzel kişi veri sorumluları, 30.06.2020
  • Kamu kurum ve kuruluşu veri sorumluları, 31.12.2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

Kendi sitelerimize gösterilen ilgiye bakarsak, bu uzatma ne yazık ki insanlarda bir rehavet ortamı oluşturmuş, KVKK'nın önemi yine ikinci plana itilmiştir. Kişisel Verilerinizi mutlaka envanter haline getirip, Verbis sistemine kayıt edilecek şekilde uyumlu hale getirmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Geçen her günün sadece günü kurtardığını ama riske yaklaştığınızı unutmayınız.

ETİKETLER:

#kvkk #excel #envanter #verbis #kişisel #veriler #koruma #kanunu


Önceki İçerik Sonraki İçerik